RAL

Reforma interior d’habitatge

Reforma interior d´un dúplex situat en un passatge de l´Eixample de Barcelona. La planta superior constitueix bàsicament una avantsala d´una gran terrassa on hi ha un espai polivalent i un petit bany. La intervenció es centra en la planta inferior on es desenvolupa el programa funcional bàsic.

La propietat demana una cuina de grans dimensions i es decideix que tot transcorri en relació a aquesta peça. Preparar una picada amb visió directa a la Silvia tocant el piano o veient la tardor operant en la petita canopia urbana allà al fons, al passatge.

Una gran cuina demana al seu torn un gran rebost i en fem un amb varies portes.

Ral nº

3001

Any

2013

Arquitectes

Ral + Patricia de Muga

Superficie

80m2

Col·laboradors

Static Ing (càlcul d´estructures)

Constructor

Montoro Building Group

Promotor

Privat

Fotografia Carlos Collado